Analyser & Indsigter

Vi skaber dybere indsigt i jeres kommunikation

Vores analyser giver værdifuld indsigt i jeres omtaler, omdømme og performance i hele medielandskabet.

Lad os analysere jeres kommunikation og performance

Medieomtaler

Hvordan bliver I omtalt i medierne? Er der regionale og/eller internationale forskelle, som påvirker jeres performance? Vores medieanalyser giver en dybere indsigt i forskellige medier og medietypers omtaler af jeres nøglebudskaber. Det giver jer endnu bedre muligheder for at styrke kommunikationsindsatserne.

Omdømme

Næsten alt handler om et godt omdømme i en transparent digital tidsalder. Vores analyser hjælper dig med at få indsigt i, hvordan I kan påvirke jeres omdømme positivt med den rette kommunikation de rigtige steder. Vi skaber indsigt i jeres omdømme, så I kan prioritere de rigtige strategiske indsatser

Stakeholders

Hvordan opfatter jeres kunder, leverandører eller interessenter jeres virksomhed eller organisation? Hvor langt når jeres kernebudskaber ud til forskellige stakeholders, og hvordan bliver de modtaget? Vores stakeholderanalyser kigger på jeres gennemslagskraft og image blandt de vigtigste stakeholders.

Konkurrenter

Få indsigt i jeres performance i forhold til konkurrenterne. Vores konkurrentanalyser giver dig indsigt i jeres konkurrenter, deres budskaber, share of voice, omtalekvalitet og meget mere. Er kvaliteten af jeres omtaler bedre eller værre? Og hvordan udvikler jeres image sig i forhold til konkurrenterne over tid?

Influencers

Hvem påvirker debatten omkring jeres organisation, agendaer, produkter og services? Hvor effektivt spredes jeres kernebudskaber? Og hvordan ræsonnerer modtagerne, når influenter omtaler jer? Få indsigt i, hvilke aktører, der påvirker jeres omdømme, så I kan styrke de eksterne relationer.

Agendaer

Om det er økologi, cirkulær økonomi, ligestilling eller noget helt fjerde, så skaber vi indsigt i jeres vigtigste agendaer. Vi overvåger kernebudskaber, og måler deres gennemslagskraft i medierne. Og vi kombinerer indsigterne med andre parametre, når vi kortlægger effekten af jeres kommunikation.

Kampagner og events

Giver jeres kampagner og events den rigtige opmærksomhed og omtale i medierne? Hvilke medier og øvrige aktører er særligt optagede af at omtale jer? Hvor langt når jeres kampagnebudskaber ud, og skaber de resultater i forhold til de specifikke målsætninger og mål? Vores kampagneanalyser giver dig indsigterne.

Sustainability

Det kræver indblik for at lykkes med kommunikation omkring bæredygtige initiativer. Vi råder over omfattende mediedata omkring FN’s verdensmål og bæredygtighed i medierne. Hvilke temaer eller verdensmål er på agendaen, og hvor ofte bliver I omtalt i forhold til konkurrenterne? 

Hvad mere vil du vide?

Vores analyser giver virksomheder og organisationer større indsigt i deres performance i medierne – og hvordan det påvirker noget så vigtigt som omdømme og kundernes købelyst. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan styrke jeres kommunikation og position ved hjælp af vores analyser og indsigter.

Infomedias medieanalyser afdækker, hvorvidt vi når vores mål og giver os den nødvendige indsigt i, hvor vi skal gøre mere.”

Jens Juul Nielsen, Informationsdirektør, Coop

Rapportér de vigtigste indsigter til ledelsen

Få et klart overblik over jeres præstation i medierne. Vi opsummerer og perspektiverer alt i et enkelt og overskueligt design, der fungerer optimalt til ledelsesrapportering.

Klare målsætninger og mål

Jeres KPI’er og resultater har vores skarpeste fokus. Vores medieanalyser afspejler derfor altid, om I er på rette spor, og hvad I kan gøre endnu bedre.

Overblik, indsigt og actions

Den gode analyse giver overblik og indsigt som støtte for beslutninger. Med Infomedias medieanalyser rapporterer du hurtigt, klart og handlingsorienteret.

Enkel ledelsesrapportering

Rapportering på ledelsesniveau kræver fokus på de få og vigtige ting. Med vores medieanalyser kommer I helt ind til kernen, når I skal træffe vigtige beslutninger.

Kom helt i dybden med vores interaktive dashboards

Dyk ned i mediedata via vores dashboards og få flere værdifulde indsigter. Klik, filtrer og zoom ind på alt. 

Dyk længere ned i data

Med vores interaktive dashboards får I endnu dybere Indsigt i, hvordan jeres budskaber og agendaer udvikler sig på tværs af medier. 

Filtrér og sammenlign

Zoom, filtrér og opdag helt nye  sammenhænge i jeres mediedata og eksempelvis effekt på webtrafik, omdømme, salg eller andre KPI’er.

Eksporter jeres data

Alle data er åbne og tilgængelige, så I kan bearbejde dem i andre systemer. Eksporter som Excel, PDF eller grafik til jeres præsentationer.

Infomedias CEO-benchmarkanalyse fortæller os om vores indsatser virker, men også hvordan vi bedst prioriterer ressourcer. Vi kan se hvilke temaer og kanaler, vi skal fokusere på i vores CEO-kommunikation på tværs af traditionelle og sociale medier. Samtidig er der god læring fra de øvrige CEOs, som vi også tager med os i vores egen indsats.

Charlotte Holm, Pressechef, COWI

Årsanalyse 2020

Hvordan kom jeres budskaber igennem 2020?

Med en årsanalyse samler og dokumenterer vi årets medieomtale i en overskuelig rapport. Herunder hvordan COVID-19 har påvirket jeres omtaler.

gratis analyserapport

CEO Superbrands 2019

CEO Superbrands 2019 sætter fokus på danske topledere, der agerer som særligt stærke brands for deres virksomhed.

Se også

Digitale platforme

Med vores lytte- og analyseværktøjer får du realtidsindsigt i dine budskaber og målgrupper på tværs af sociale medier.

Rådgivning

Vores analytikere og rådgivere hjælper med at gøre indsigter til målrettede actions, der skaber målbare resultater.

Følg med på bloggen

Få indsigter i de nyeste strømninger på media intelligence-området. Følg vores eksperter på bloggen.

Vil du høre mere om vores analyser?

Lad os tage en snak om, hvordan vores forskellige analyser kan give dig større indsigt for at lykkes med dit arbejde.

Kontakt os og hør mere om:

  • Analyser og indsigt i din medieindsats
  • KPI-fastsættelse og optimering af din kommunikation
  • Datavisualisering i interaktive dashboards