Analyser & Indsigter

Vi skaber dybere indsigt i jeres kommunikation

Vores analyser giver værdifuld indsigt i jeres omtaler, omdømme og performance i hele medielandskabet.

Vi analyserer jeres performance i mediebilledet

Vi tilbyder en overflod af mediedata, nye teknologier og erfarne specialister. Vi er derfor en vigtig partner for virksomheder, der arbejder strategisk med kommunikation og PR. Her finder du en par eksempler på analyser, vi tilbyder.

Medieanalyser

Hvordan bliver I omtalt i medierne? Er der regionale og/eller internationale forskelle, som påvirker jeres performance? Vores medieanalyser giver en dybere indsigt i forskellige medier og medietypers omtaler af jeres nøglebudskaber. Det giver jer endnu bedre muligheder for at styrke kommunikationsindsatserne.

Omdømmeanalyser

I en transparent digital tidsalder handler næsten om et godt omdømme. Vores analyser hjælper dig med at få indsigt i, hvordan I kan påvirke jeres omdømme positivt med den rette kommunikation de rigtige steder. Vi skaber indsigt i jeres omdømme, så I kan prioritere de rigtige strategiske indsatser.

Stakeholderanalyser

Hvordan opfatter jeres kunder, leverandører eller interessenter jeres virksomhed eller organisation? Hvor langt når jeres kernebudskaber ud til forskellige stakeholders, og hvordan bliver de modtaget? Vores stakeholderanalyser kigger på jeres gennemslagskraft og image blandt de vigtigste stakeholders.

Konkurrentanalyser

Få indsigt i jeres performance i forhold til konkurrenterne. Vores konkurrentanalyser giver dig indsigt i jeres konkurrenter, deres budskaber, share of voice, omtalekvalitet og meget mere. Er kvaliteten af jeres omtaler bedre eller værre? Og hvordan udvikler jeres image sig i forhold til konkurrenterne over tid?

Influenceranalyser

Hvem påvirker debatten omkring jeres organisation, agendaer, produkter og services? Hvor effektivt spredes jeres kernebudskaber? Og hvordan ræsonnerer modtagerne, når influenter omtaler jer? Få indsigt i, hvilke aktører, der påvirker jeres omdømme, så I kan styrke de eksterne relationer.

Agendaanalyser

Om det er økologi, cirkulær økonomi, ligestilling eller noget helt fjerde, så skaber vi indsigt i jeres vigtigste agendaer. Vi overvåger kernebudskaber, og måler deres gennemslagskraft i medierne. Og vi kombinerer indsigterne med andre parametre, når vi kortlægger effekten af jeres kommunikation.

Kampagne- og eventanalyser

Giver jeres kampagner og events den rigtige opmærksomhed og omtale i medierne? Hvilke medier og øvrige aktører er særligt optagede af at omtale jer? Hvor langt når jeres kampagnebudskaber ud, og skaber de resultater i forhold til de specifikke målsætninger og mål? Vores kampagneanalyser giver dig indsigterne.

Bæredygtighedsanalyser

Det kræver indblik for at lykkes med kommunikation omkring bæredygtige initiativer. Vi råder over omfattende mediedata omkring FN’s verdensmål og bæredygtighed i medierne. Hvilke temaer eller verdensmål er på agendaen, og hvor ofte bliver I omtalt i forhold til konkurrenterne? 

Hvad skal vi undersøge for dig?

Vores analyser giver virksomheder og organisationer større indsigt i deres performance i medierne – og hvordan det påvirker noget så vigtigt som omdømme og kundernes købelyst. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan styrke jeres kommunikation og position ved hjælp af vores analyser og indsigter.

Rapportér vigtige indsigter om jeres kommunikation til hele ledelsen

Få et klart overblik over jeres præstation i medierne. Vi opsummerer og perspektiverer alt i et enkelt og overskueligt design, der fungerer optimalt til ledelsesrapportering.

Klare målsætninger og mål

Jeres KPI’er og resultater har vores skarpeste fokus. Vores medieanalyser afspejler derfor altid, om I er på rette spor, og hvad I kan gøre endnu bedre.

Overblik, indsigt og actions

Den gode analyse giver overblik og indsigt som støtte for beslutninger. Med Infomedias medieanalyser rapporterer du hurtigt, klart og handlingsorienteret.

Enkel ledelsesrapportering

Rapportering på ledelsesniveau kræver fokus på de få og vigtige ting. Med vores medieanalyser kommer I helt ind til kernen, når I skal træffe vigtige beslutninger.

Kom helt i dybden med interaktive dashboards

Dyk ned i mediedata via vores dashboards og få flere værdifulde indsigter. Klik, filtrer og zoom ind på alt. 

Dyk længere ned i data

Med vores interaktive dashboards får I endnu dybere Indsigt i, hvordan jeres budskaber og agendaer udvikler sig på tværs af medier. 

Filtrér og sammenlign

Zoom, filtrér og opdag helt nye  sammenhænge i jeres mediedata og eksempelvis effekt på webtrafik, omdømme, salg eller andre KPI’er.

Eksporter jeres data

Alle data er åbne og tilgængelige, så I kan bearbejde dem i andre systemer. Eksporter som Excel, PDF eller grafik til jeres præsentationer.

Infomedias CEO-benchmarkanalyse fortæller os om vores indsatser virker, men også hvordan vi bedst prioriterer ressourcer. Vi kan se hvilke temaer og kanaler, vi skal fokusere på i vores CEO-kommunikation på tværs af traditionelle og sociale medier. Samtidig er der god læring fra de øvrige CEOs, som vi også tager med os i vores egen indsats.

Charlotte Holm, Pressechef, COWI

live dashboard

Følg med i mediernes omtaler af COVID-19

Infomedia følger konstant udviklingen i mediernes dækning af COVID-19. Følg selv med i vores dashboard, hvor vi har samlet data og gjort dem frit tilgængelige for alle.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere  om, hvordan vores analyser kan give dig større indsigt i jeres medieomtaler, konkurrenter og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også

Digitale platforme

Med vores lytte- og analyseværktøjer får du realtidsindsigt i dine budskaber og målgrupper på tværs af sociale medier.

Rådgivning

Vores analytikere og rådgivere hjælper med at gøre indsigter til målrettede actions, der skaber målbare resultater.

Følg med på bloggen

Få indsigter i de nyeste strømninger på media intelligence-området. Følg vores eksperter på bloggen.