fbpx

Infomedia åbner kontor i Helsinki

Media intelligence-virksomheden Infomedia udvider sine nordiske aktiviteter med etablering af et kontor i Finland og har netop ansat en Country Manager i Helsinki. Det sker som et led i en vækststrategi og en stigende efterspørgsel efter en komplet nordisk leverandør af medieovervågning og -indsigter hos selskabets største nordiske kunder.

At servicere de største virksomheder i Norden med overvågning af dem selv og deres omverden via medierne kræver ofte en komplet nordisk produktleverance med royaltyaftaler for gengivelse af nyheder til kunderne med alle de største medier. En vækststrategi og stigende efterspørgsel betyder, at Infomedia nu udvider sine aktiviteter i Norden med åbningen af et kontor i Helsinki.

– Vi oplever at flere ser fordelene ved at bruge både redaktionelle og sociale medier til at orientere sig, at få bedre overblik og strategiske indsigter via mediedata. Det handler ikke alene om indsigter i, hvad medierne skriver om ens egen virksomhed, men også i hele dens omverden inklusive konkurrenterne, store agendaer og meget mere – og i et internationalt perspektiv. Medieovervågning og -indsigter er derfor blevet et strategisk værktøj, der anvendes af flere afdelinger end blot PR og Kommunikation. Vi oplever en stigende efterspørgsel fra større nordiske virksomheder og organisationer og vi ser frem til at vækste vores forretning yderligere med etablering i det finske marked, og det tilgodeser samtidig vores største nordiske kunders ønske om, at samle alle deres leverancer af medieovervågning og -indsigter til én leverandør, siger Infomedia’s Group CEO Thomas Vejlemand.

“Media intelligence og det at forstå verden omkring os er vigtigere end nogensinde. Brands, organisationer og i virkeligheden os alle sammen står over for komplekse fænomener det stadig hurtigere medielandskab. Med Infomedias store erfaring, stærke medieaftaler og teknologi ser jeg virkelig frem til at skabe værdi for vores kunder,” siger Jaakko Haarala.

Infomedia er ejet af de danske mediekoncerner JP/Politikens Hus og Berlingske Media og virksomheden er en toneangivende nordisk spiller inden for media intelligence, der bl.a. indbefatter disciplinerne medieovervågning, medieanalyse- og indsigter samt digitale platforme til overvågning og håndtering af sociale medier.

– Jeg glad have ansat Jaakko Haarala som vores nye country manager i Finland. Jaakko kommer med både god energi, brancheerfaring og stærke kompetencer inden for forretningsudvikling og salg, afslutter, Thomas Vejlemand

For yderligere information

Thomas Vejlemand
Group CEO, Infomedia
+45 31373025
tv@infomedia.dk

Jaakko Haarala
Country Manager
+45 93 50 75 87
jha@infomedia.fi

Om Infomedia

Infomediakoncernen udvikler, driver og rådgiver om digitale løsninger inden for Media Intelligence i form af medieovervågning, medieanalyser og kommunikationsindsigter. Koncernens ambition er at være den foretrukne leverandør til virksomheder og organisationer i Norden og styrke kundernes indsigt i deres kommunikation og omdømme på tværs af nyhedsmedier og sociale medier lokalt og Internationalt. Infomedia er i stigende grad involveret i internationale udbud. Infomedia ejer desuden teknologiselskabet Opoint, som med sin webcrawling-teknologi leverer nyhedsfeeds til bl.a. medieovervågnings- og it-selskaber internationalt.

Infomedia har 250 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Oslo og Tallinn samt et salgskontor i London for datterselskabet Opoint. Selskabet Ninestars fra Chennai er en strategisk samarbejdspartner inden for mediedataprocesser. Infomedia samarbejder desuden med to internationale softwareselskaber inden for overvågning og håndtering af sociale medier, Talkwalker og Hootsuite.

www.infomedia.dk

Download PDF

Udfyld formularen og du er klar til at downloade dette blogindlæg som PDF.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan