fbpx

Infomedia deltager i Global Compacts Young SDG Innovators 2021

01. oktober 2021 |
1 min. læsetid

Infomedia har det seneste år deltaget i Young SDG Innovators 2021 – et program, der udbydes til unge talenter, skabt af Global Compact og Tuborgfondet. 

FN’s Global Compact er verdens “største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder og sætter en fælles ramme for kommunikationen om virksomheds fremskridt og engagement inden for ansvarlig virksomhedsledelse.” Som et led heri har Global Compact skabt The Young SDG Innovators Program.  Programmet giver virksomheders unge talenter mulighed for at samarbejde og fremskynde forretningsinnovation mod bæredygtige udviklingsmål.

Infomedia har de sidste otte måneder har deltaget i Young SDG Innovators 2021 program. Her er Ida Rytter Nielsen, Mathias Bæk Kortegaard og Sarah El-Zein sammen med 30 andre unge talenter blevet uddannet i at arbejde med bæredygtig innovation.

“Jeg tror virkelig, at Young SDG Innovators kan gøre meget for at klæde virksomhederne på og skabe bæredygtige forandringsagenter indenfor virksomhederne. Med den viden og de værktøjer, som deltagerne kommer tilbage i deres organisationer med, tror jeg, at der kan blive skabt ringe i vandet, som kan skabe reel bæredygtig forandring.” fortæller Mathias Bæk Kortegaard, som er Nordic Program Manager hos Infomedia.

Gennem forløbet har de alle tre opnået kernekompetencer og en dertilhørende viden om bæredygtige forretningsmodeller, indsigt i hvordan teknologi kan bruges til at fremme bæredygtighed samt fået større erfaring med bæredygtig projektudvikling og -ledelse.


Læs mere om FN’s Global Compact og Young SDG Innovators Programmet her.

Download PDF

Udfyld formularen og du er klar til at downloade dette blogindlæg som PDF.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan