fbpx

Infomedia henter erfaren profil som ny CEO

Martin Ove Rasmussen bliver ny Group CEO i Infomedia og kommer med omfattende erfaring fra medie- og kommunikationsbranchen.

Nordens største udbyder af media intelligence-løsninger, Infomedia, får ny administrerende direktør. Med virkning fra 2. januar tiltræder Martin Ove Rasmussen posten som Group CEO. Han kommer til Infomedia efter mere end 20 år som direktør for mediebureaet Mindshare, som han var med til at etablere og succesfuldt bygge op.

– Martin er en stærk, moderne og resultatorienteret leder med sit afsæt i medie- og kommunikationsbranchen og omfattende erfaring med nordisk ledelse. Jeg er overbevist om, at Infomedia med Martin i spidsen vil udnytte sin nordiske førerposition til at skabe yderligere vækst og succes i en medieverden under hastig forandring, siger Anders Heering, bestyrelsesformand for Infomedia.

Infomediakoncernen har ca. 200 ansatte på kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Estland og udvikler og rådgiver om media intelligence-løsninger, herunder medieovervågning og medieanalyse på tværs af medier og platforme – lokalt og internationalt.

– Infomedia er en utrolig spændende virksomhed, som har været gennem en rivende udvikling de senere år med både opkøb, nye partnerskaber og produktinnovation i et stærkt konkurrencepræget marked. Det skal der bygges videre på samtidig med, at der skal sikres en solid forankring og kapitalisering. Det har aldrig været vigtigere for virksomheder og organisationer at pleje og beskytte deres omdømme i medielandskabet. Og her står Infomedia i en unik position med tunge faglige kompetencer, førende digitale løsninger og en markedsledende position i Norden, siger Martin Ove Rasmussen

Infomedia er ejet i fællesskab af JP/Politikens Hus og Berlingske Media. Selskabet har siden etableringen i 2002 udvidet forretningen både organisk og via opkøb – herunder Opoint i 2018 samt M-Brains norske og svenske medieovervågningsaktiviteter i 2019. I 2022 købte Infomedia sig desuden ind i tech-startup-selskabet MediaCatch.

Posten som CEO blev ledig, efter at den hidtidige CEO Thomas Vejlemand stoppede i oktober, hvorefter CFO Kate Wichmann blev konstitueret som CEO. Infomedias direktion består herefter af CEO Martin Ove Rasmussen og CFO Kate Wichmann.

For yderligere information

Anders Heering, Bestyrelsesformand
+45 20 19 40 44

Martin Ove Rasmussen, Group CEO
+45 53 54 53 26

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Download PDF

Udfyld formularen og du er klar til at downloade dette blogindlæg som PDF.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan