fbpx

Infomedia vinder to internationale priser

Infomedia vinder 2 priser ved kommunikationsbranchens årlige oscaruddeling, AMEC Awards 2022 for vores arbejde hos DSB og EN AF OS – Landsindsatsen for afstigmatisering af psykisk sygdom.

Infomedia vinder AMEC Sølv for vores måling af resultater på sociale medier for DSB og AMEC bronze for vores arbejde med afstigmatisering af psykisk sygdom i medierne for EN AF OS – Landsindsatsen for afstigmatisering af psykisk sygdom.

Hos DSB fortæller SoMe & Content Manager Alexander von der Wehl Mikkelsen om deres SoMe-score fra Infomedia, som er en kontinuerlig måleenhed, der dækker virksomhedens indsatser på owned social media:

– Med Infomedias SoMe-score og den månedlige analyse får vi fingeren på pulsen med, hvad der fungerer godt og mindre godt. Vi får konkrete tiltag, som vi direkte kan arbejde videre med og implementere. Vi får et reelt tal med SoMe-scoren og kan sige internt ”her sætter vi ind”. På den måde kan alle se en strategisk værdi for vores arbejde, og det er guld værd for os.

Hos Landsindsamlingen EN AF OS forklarer Anja Kare Vedelsby om samarbejdet, som har bidraget til, at medieomtalen af psykisk sygdom er blevet mere positiv og at andelen af omtaler som henviser til, hvor personer med psykisk sygdom kan finde hjælp er fordoblet på blot få år:

– Infomedias analyser har leveret en dokumentation, som vi har kunnet bruge som afsæt for dialogen om stigmatiseringen i medierne. Vores udgangspunkt er, at der selvfølgelig ikke er nogen, der stigmatiserer med vilje, men vi gør opmærksom på problemet, og her har analyserne spillet en vigtig rolle.

Download PDF

Udfyld formularen og du er klar til at downloade dette blogindlæg som PDF.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan