fbpx

Infomedia vinder 3 priser ved AMEC Awards 2023

Infomedia vinder 3 priser ved kommunikationsbranchens årlige oscaruddeling, AMEC Awards 2023 for vores arbejde for Lidl, Dansk Magisterforening og Fælledby.

AMEC Awards er den globale prisuddeling for kommunikationsmåling og er åben for alle, der anvender medieovervågning og analyser i PR- og kommunikationsarbejdet. Prisen hædrer særligt gode resultater inden for kommunikationsstrategi, medieanalyse og media intelligence-teknologi. Glæden var derfor stor, da Infomedia modtog 3 priser.

AMEC Awards 2023 Winner 1

1. Best evaluation on a small budget

Infomedia & Dansk Magisterforening/Akademikerbladet

Brug af ekspertkilder i medierne – en game changer i den offentlige debat om mangfoldighed.

2. Best first steps on a measurement journey

Infomedia & Fælledby LLC

Datadrevet indsigt til tidlig udvikling af kommunikationsstrategi inden for den bæredygtige boligsektor.

3. Best use of measurement for a single event or campaign

Infomedia & Lidl

Opbygning af en GPS til historiefortælling: Fremme af social ansvarlighed i fødevarebranchen.

Læs mere om Infomedias prisvindende løsninger

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Download PDF

Udfyld formularen og du er klar til at downloade dette blogindlæg som PDF.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan