fbpx

Infomedias CEO ny formand for international brancheorganisation

13. november 2021 |
2 min. læsetid
pressemeddelelse, 16. november 2021

Den internationale brancheorganisation for media intelligence-virksomheder FIBEP har valgt Infomedias CEO Thomas Vejlemand til bestyrelsesformand for en treårig periode. Vejlemand har siden 2019 fungeret som næstformand i FIBEP-bestyrelsen

Jeg er både glad og beæret over at være tildelt rollen af mine kollegaer i branchen. Det er en godt sammensat international bestyrelse med 10 medlemmer, som repræsenterer selskaber fra USA, Asien, Sydamerika, Afrika, Mellemøsten og Europa. Det giver en fantastisk mulighed for at udveksle erfaringer og få inspiration på tværs af markeder til fordel for vores kunder, udtaler Thomas Vejlemand.

FIBEP har ca. 200 virksomhedsmedlemmer fra mere end 70 lande. Brancheorganisationen og dens medlemmer er fokuseret på at levere globalt drevne løsninger inden for medieovervågning, medieanalyse, PR-distribution, journalistdatabaser samt konsulenttjenester og SaaS-platforme.

Der er rigtig mange vigtige emner at tage fat på for at udvikle medieovervågningsbranchen. Vi skal som branche forholde os til mediernes udvikling og ny copyright-lovgivning, vi skal forholde os til de store tech-platforme, som begrænser adgang til socialt medieindhold, vi skal kunne adressere kunders behov for medieovervågning i en både lokal, regional og global kontekst og vi skal levere mere innovative løsninger med fokus på datadrevne PR- & kommunikationsindsigter. Det stiller krav til ny teknologi og til data science og analytiske kompetencer. Jeg glæder mig til at tage del i de spændende opgaver samtidig med, at jeg leder udviklingen af Infomedias selskaber i Norden og internationalt gennem Opoint, uddyber Vejlemand.

FIBEP blev grundlagt i 1953 i Paris og er nu vært for en bred vifte af aktiviteter, herunder FIBEP World Media Intelligence Congress, netværkssessioner, kompetenceudbyggende tiltag, teknologifora og deltagelse i en række forskningsstudier med fokus på datascience og teknologiudnyttelse.

For yderligere information

Infomedia
Thomas Vejlemand, CEO
tve@infomedia.dk
+45 31 37 30 25

FIBEP Sekretariat
Secretariat@FIBEP.info

Om Infomedia

Infomedia hjælper virksomheder og organisationer med at få succes gennem intelligent brug af data, digital teknologi og dyb indsigt i medier og kommunikation. Vores adgang til store mængder mediedata, ny teknologi og erfarne folk gør os til en førende spiller i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at skabe vækst for vores kunder gennem overblik og indsigt i et komplekst globalt medielandskab.

Læs mere om Infomedia

Download PDF

Udfyld formularen og du er klar til at downloade dette blogindlæg som PDF.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan