fbpx

Ny Director of People & Organization

Infomediakoncernen har fuld fart på sine nordiske og internationale aktiviteter inden for media intelligence og ansætter pr. 1. august 2022 Karina Walhovd i en nyoprettet stilling som Director of People & Organization.

For at styrke sin markedsposition yderligere samt samt vækste forretningen både nordisk og internationalt gælder det om at appellere til branchens stærkeste faglige kompetencer og samtidig sikre et organisatorisk design, der fremmer vækst og personlig udvikling.

Infomediakoncernen har derfor ansat Karina Walhovd som ny Director of People & Organization til at styrke selskaberne i hele Norden med fokus på ledelse, kultur, organisation og kompetenceudvikling.

Jeg er meget glad for at byde Karina Walhovd velkommen til Infomedia og vores nordiske ledergruppe. Karina vil komme til at sætte dagsordenen for vores indsatser indenfor People & Organization i alle markeder og facilitere vores organisatoriske excellence-program, siger Infomediagruppens CEO Thomas Vejlemand

Karina Walhovd kommer senest fra en stilling som HR Business Partner hos Demant og har før dette en årelang erfaring som Talent Manager hos bl.a. Milestone Systems og som konsulent og leder hos flere Search & Selection-virksomheder.

Jeg glæder mig over at være en del af Infomedia. Min fornemmeste opgave bliver at medvirke til, at organisationen til enhver tid understøtter vores forretningsstrategi og vækstplaner i alle markeder. Kompleksiteten i media intelligence-branchen, Infomedias vækstplaner samt den stigende kamp om talenterne er tilsammen en stor og spændende udfordring, som jeg ser frem til at være med til at løse, siger Karina Walhovd.

Læs mere om Infomedia

Download PDF

Udfyld formularen og du er klar til at downloade dette blogindlæg som PDF.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan