infomedia søger

Business Intelligence Specialist

Vi er på udkig efter en ny kollega med flair for data, god dataforståelse og skarp analytisk sans til vores BI-team – er det dig vi leder efter?

Er du vores nye Business Intelligence Specialist?

Savner du at kunne fordybe dig i data og interesserer du dig for at sætte data og indsigter i spil med henblik på at optimere, understøtte operationelle handlinger og forretningsmæssige beslutninger? Vi er på udkig efter en ny kollega med flair for data, god dataforståelse og skarp analytisk sans til vores BI-team – er det dig vi leder efter?

Rollen som Business Intelligence Specialist

Du kommer til at få en central rolle i vores virksomhed, ved at varetage den fortsatte udvikling af BI landskabet og Qlik Sense applikationer på tværs af teams i hele vores nordiske virksomhed. Vi er et lille team og det giver en helt særlig mulighed for at være med i projekter fra A-Z, hvilket typisk involverer alt fra behovsafdækning, scoping, undersøgelse af datakilder til udvikling, test og lancering. Helt konkret, bliver dine opgaver at …

 • Udvikle og vedligeholde Qlik Sense applikationer til forretningen (både på datamodellerings- og visualiseringssiden)                 
 • Drive og løse forskellige faser af et BI projekt, enten på egen hånd, sammen med team-kollegaer eller i samarbejde med vores eksterne konsulenter
 • Hjælpe med løbende support og administration af vores Qlik platform, herunder brugeradministration
 • Levere løsninger på løbende forespørgsler fra kollegaer, hvor data er det primære omdrejningspunkt
 • Være aktiv deltager i dialogen om og arbejdet med diverse datakilder, herunder skabe forståelse, dokumentere, overvåge datakvalitet og deltage i tværgående projekter, hvor brug af og forståelse for data er et væsentligt element


Vi vil gerne høre fra dig, hvis du…

 • Kender Business Intelligence som disciplin fra studie eller job og hvis arbejdet med data giver dig julelys i øjnene
 • Har erfaring med Qlik (Sense) eller lignende værktøjer
 • Kender til og/eller har erfaring med REST API’er, SQL forespørgsler og pivot’er i Excel
 • Har gode analytiske evner og god dataforståelse. Det er desuden et plus, hvis du har erfaring med datamodellering og datavisualisering
 • Taler, skriver og forstår dansk, samtidig med at du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale
 • Har gode samarbejdsevner og kan indgå i teams, samtidig med at du evner at arbejde selvstændigt og administrere en høj grad af frihed under ansvar.
 • Er proaktiv, løsningsorienteret, struktureret og har gode formidlingsevner.


Hvad kan vi tilbyde?

 • Vi er en spændende arbejdsplads i udvikling og med kontorer i hele Norden.
 • En attraktiv stilling med plads til stor medbestemmelse samt personlig og faglig udvikling.
 • Et rigt, fagligt miljø og gode kollegaer, der altid er klar til at hjælpe.
 • En virksomhed med højt humør, mange sociale tilbud og månedlige fredagsbarer (som midlertidigt foregår digitalt pga. corona). Du vil føle dig velkommen og mærke vores helt særlige sammenhold allerede fra første dag.
 • Frihed under ansvar, højt til loftet og en flad virksomhedsstruktur.
 • En unik beliggenhed i hjertet af København med udsigt til Rundetårn.


Interesseret?

Der er tale om en fuldtidsstilling og vi er på udkig efter kandidater, der kan starte snarest muligt. Vi modtager ansøgninger frem til d. 10 april, men holder samtaler løbende, til vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og CV, som du kan sende til os igennem ansøgningsportalen. Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger per mail, af hensyn til GDPR. Undlad derfor også venligst at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Business Intelligence Sandra Norman Andersen på sna@infomedia.dk.

Om Infomedia

Infomedia er et førende nordisk media intelligence-hus. Ved hjælp af avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et stærkt hold af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle typer af redaktionelle og sociale medier verden over.

Vi råder over enorme mængder data og talentfulde folk, hvilket gør os til en toneangivende aktør i markedet for overvågning, analyse og kommunikation. Vores målsætning er at give vores kunder øget handlekraft og indsigter i et voksende komplekst medielandskab gennem vores overvågning, rapporteringer og rådgivning.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at tage kvalificerede beslutninger om deres kommunikation på samtlige mediekanaler og derigennem bidrage til vores kunders opnåelse af både forretningsmål og omdømmepleje.

Infomedia er ejet af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og varetager opgaver for både nationale og internationale kunder, ligesom partnerlisten tæller nogle af verdens førende spillere inden for deres felt, herunder Hootsuite, Zerofox og Talkwalker.