MEDIEARKIVER

Søg i vores mediearkiver og få svar på det meste

Brug vores danske og internationale mediearkiver til at researche på hvad som helst. Datamængden er enorm, og kun fantasien sætter grænsen for, hvad du finder.

Infomedia mediearkiv
dansk mediearkiv

Søg i Danmarks største mediearkiv

I Infomedias danske mediearkiv finder du historiske nyheder helt tilbage til 1990 og kan undersøge præcis hvem, der sagde hvad og hvornår.

Mediearkivet er danmarks største digitale arkiv med nyhedsartikler fra alle landets medier og det anvendes hver dag til research i virksomheder, organisationer og blandt studerende på landets uddannelsesinstitutioner. 

Allerede bruger? Log ind her

Få adgang til vores danske mediearkiv i dag

Infomedias danske mediearkiv er et overbevisende værktøj til research. Med et abonnement får I adgang til at søge i millioner af artikler fra Danmarks trykte og digitale medier.

international media archive 1
Internationalt mediearkiv

Søg i verdens største online nyhedsarkiv

Søg på hvad som helst blandt +8 mia. online nyhedsartikler fra ca. 200.000 medier fra hele verden, og få inspiration til udvikling af jeres kommunikation og forretning.

Allerede bruger? Log ind her

Prøv vores internationale nyhedsarkiv gratis i 14 dage​

Dyk ned i alverdens onlinenyheder fra ca. 200.000 nyhedssites. Er du fastansat i en virksomhed, kan du prøve vores internationale nyhedsarkiv kvit og frit i 14 dage.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores mediearkiver kan skabe ny viden gennem kortlægning af historiske medieomtaler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.