skip to Main Content

Ledige job hos Infomedia

I Infomedia tror vi på, at det er summen af vores medarbejderes mangeårige erfaring, visioner og ideer, der garanterer vores kunder høj kvalitet. Infomedia har en medarbejderskare med mange forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden, og vi arbejder som et team og løser opgaverne i fællesskab, så vi sikrer vores kunder de bedste løsninger. Der er højt til loftet, og vi sætter både pris på, at opgaverne er varierede og udfordrende, samtidig med vi har det sjovt.

Ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Beskriv dig selv, hvilken type job du søger, og hvorfor du mener, vi bør ansætte lige netop dig.

Send ansøgningen til job@infomedia.dk, og skriv ‘Uopfordret jobansøgning’ i emnefeltet.

Studenterjob

Er du i gang med et studie og har lyst til et udfordrende job? Vi er altid på jagt efter nye studentermedhjælpere, der kan assistere vores faste medarbejdere. Opgaverne er mange og kan spænde over alt fra udvælgelse af artikler til overvågning, soignering og kategorisering af artikler, analysearbejde og resumé-skrivning. Arbejdstimerne kan ligge stort set døgnet rundt, så der er mulighed for at passe studierne ved siden af.

Find det stillingsopslag du finder relevant under ’ledige stillinger’ ovenfor og send os din uopfordrede ansøgning igennem ansøgningsportalen.

 

 

 

Back To Top