fbpx
On demand webinar

Styrk jeres tilstedeværelse på sociale medier

Se vores webinar og hør, hvordan I som kommune eller region kan få endnu mere ud af jeres tilstedeværelse på sociale medier.

Varighed: 55 minutter

Indhold

Mange danske kommuner og regioner har en tilstedeværelse på de sociale medier. Men hvordan får man mest ud af kanalerne med den tid og de ressourcer, man har? Og hvordan når man bedst muligt borgerne og får skabt sig en stærk tilstedeværelse?

Sociale medier er fuld af værdi. Det er her samtalerne foregår, og det er her, I har rig mulighed for at brande jeres kommune eller region. Men ikke alle kommuner og regioner er lige aktive – det kræver tid og ressourcer at få succes på de sociale medier, hvilket er en udfordring for mange.

Se med i dette webinar og bliv klogere på, hvordan du kan bruge sociale medier til at komme tættere på borgerne, og hvordan I kan effektivisere jeres arbejde, dokumentere vigtigheden af det, og hvordan et værktøj kan understøtte jeres indsats på sociale medier og gøre det nemmere at arbejde på tværs i jeres kommune eller region.

På de 55 minutter vil du få inspiration til:

  • hvorfor I som kommune/region bør være aktive på sociale medier
  • hvordan I laver det gode indhold og brander jeres organisation
  • hvordan I plejer jeres brugere gennem community management
  • hvorfor og hvordan I bruger jeres medarbejdere som brandambassadører
  • hvordan I måler jeres indsats og viser værdien af jeres SoMe-tilstedeværelse
  • hvordan et værktøj kan understøtte og lette jeres arbejde med sociale medier.

Dette webinar er for dig, der arbejder med kommunikation og/eller sociale medier i en kommune eller region, og som mangler input til, hvordan I står endnu stærkere på sociale medier. Du vil få konkrete tips og eksempler på, hvordan I kan arbejde videre med og styrke jeres tilstedeværelse, så det gavner jeres kommune eller region.

Se webinar

Udfyld formularen og få et link til dette on demand webinar.

Oplægsholder

katrine employee advocacy

Katrine Jacobsen

Strategy Consultant, Infomedia.

+45 31 70 20 31
katrine.jacobsen@infomedia.dk

Om Infomedia

Kommunikation kan vælte regimer, afgøre valg, og skabe ikoniske brands. Den rette kommunikation på rette tid og sted kan vinde markedsandele, manifestere et brand, øge omsætningen og minimere risici.

Men med 350.000 tweets i minuttet, 30.000 timers nye YouTube-videoer i timen, og over 2 mio. nye onlineartikler i døgnet, har det aldrig været sværere at holde overblikket, og samtidig aldrig været lettere at måle på det forkerte.

Infomedia er den strategiske partner, der omsætter det kaotiske mediebillede til overblik, indsigter og rådgivning, der skaber handling og resultater.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan