skip to Main Content

Events og webinarer

Vi afholder løbende en række forskellige arrangementer, der med udgangspunkt i ny faglig viden eller aktuelle sager stiller skarpt på kommunikation og medier. Vores evalueringer viser, at 9 ud af 10 deltagere får ny viden og inspiration til deres daglige arbejde, når de har deltaget i et af vores webinarer eller morgenmøder.

Du finder de kommende arrangementer her på siden. Vær blandt de første, der får nys om vores events ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Webinar: Få indblik i klimadebatten, så du kan indtage den

Webinar: Tættere på borgerne - sådan får I succes på sociale medier

Debat: Hvor efterlader corona klimamålene? - Altingets Sommermøde

On-demand

Klimadebatten er større end nogensinde, og det er nu, du skal finde din plads i den.

På dette webinar får du indsigt i den danske klimadebat i medierne, og hvordan de mest agendasættende virksomheders klimakommunikation påvirker mediedagsordenen, så du kan gøre dem kunsten efter.

On-demand

Kommer I ud over rampen med jeres kommunale indsatser og politiske budskaber? Og engagerer I borgerne på sociale medier?

Dette webinar er for dig, der arbejder med sociale medier i en kommune eller region, og som gerne vil være klogere på, hvordan du får organisationen med, skaber engagerende indhold og måler på jeres indsats, når succesen ikke kan gøres op i penge.

On-demand

Corona knockoutede klimadagsordenen i erhvervslivet, blandt politikerne og i medierne i forsommeren. Men hvordan kommer vi tilbage på sporet af en mere bæredygtig fremtid?

Paneldebat med Lisbeth Knudsen, Mandag Morgen og Altinget, Jais Valeur, Danish Crown og Lars Sandahl Sørensen, DI. Maria Bach fra Infomedia indleder med resultater fra en omfattende analyse af klimadebatten.

Webinar: Bedre medieovervågning - fra støj til strategisk værktøj

Webinar: Boost dit brand og bundlinje med employee advocacy

On-demand

Din medieovervågning giver dig overblik over, hvad der bliver sagt og skrevet om din virksomhed eller organisation i medierne.

Men hvordan sikrer du, at din medieovervågning ikke bare er støj i indbakken, men i stedet dit vigtigste strategiske værktøj?

På dette webinar får du tips til en bedre medieovervågning. Tilmeld dig, og se webinaret, når du har lyst.

On-demand

I dette webinar får du 6 anbefalinger til at komme i gang med employee advocacy, så du kan styrke både dit brand og din bundlinje med digitale medarbejderambassadører.

Vi tager udgangspunkt i vores egne erfaringer (både de gode og mindre gode), og efter webinaret er du klar til at smøge ærmerne op.

Tilmeld dig og se webinaret, når det passer dig.

Back To Top