skip to Main Content

Regeringens første 100 dage

Hvordan har Lars Løkkes regering klaret sig igennem de første 100 dage ved magten? Vi har i samarbejde med Politiken målt ministrenes synlighed og kortlagt de største historier i perioden.

Lars Løkke Rasmussen, Inger Støjberg og Carl Holst har været de tre mest synlige ministre i medierne i regeringens første 100 dage. Lars Løkke var især i medierne i forbindelse med flygtningekrisen, Carl Holst-sagen og folkeafstemningen om EU-restforbeholdet.

Grafik: Oversigt over hver ministers synlighed i procentandel af den samlede omtale og antal unikke omtaler i landsdækkende medier

Bortset fra Lars Løkke har hver enkelt minister haft unikke historier tilknyttet. Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsens største mediesag var “Gud skabte jorden”, for Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg var det asyl-annoncekampagnen og for Udenrigsminister Kristian Jensen var i medierne på grund af sin Facebook-opdatering om Sverige.

 

Se den samlede oversigt over de 17 ministres tre mest dominerende historier.

Boost din indsats på sociale medier med employee advocacy

Vi har lavet en overskuelig guide der hjælper dig med at integrere employee advocacy i din organisation - alt fra planlægning til udførelse og effektmåling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få guiden tilsendt.

Back To Top